Spring til indhold
Luk
 
 

I nærheden...
Tractor Circus
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Anden forestilling Dynamo Workspace får besøg af "Tractor Circus" et svensk/norskt nycirkus kompagni "I Traktor Circus får du indblik i fire omrejsende kvinders skøre, humoristiske og absurde hverdag. Med to gamle varevogne og en traktor som scene bryder de tyngdeloven.
I Traktor Circus får du indblik i fire omrejsende kvinders skøre, humoristiske og absurde hverdag. Med to gamle varevogne og en traktor som scene, spiller den svenske troubadur Elona musik der skal ændre verden. Norske Mari bor i den sorte bil og viser den ældgamle cirkuskunst - at hænge i sit eget hår, Svenske Linn snurrer i et CYR-wheel og kæmper som en helt for at holde styr på flokken - ingen let opgave med motorskader og kaffekriser. Tamar aka "Traktor Chan" bør aldrig undervurderes, hun trives bag rattet i en hvilken som helst maskine, der kan løfte hende højt til vers...

I Traktor Cirkus bliver tyngdeloven brudt. Den måde du er vant til at se både mennesker og store maskiner bevæge sig på, bliver her bogstaveligt talt vendt op og ned.

Traktor Circus Project er en 45 minutter ordløs cirkus- og musikforestillling, med store maskiner og for hele familien.

Forestillingen spiller udendørs hos Dynamo Workspace og er støttet af Odense kommunes kulturpulje.

Medvirkende artister:

Linn Holm, Elona Planman, Tamar Ohana Goksøyr, Mari Dahl Stoknes.
Musik: Elona Planman


Lør. d. 16. og søn. d. 17. juni 2018, Den 16 juni 20 og den 17 juni kl. 15. 
(Entré: voksen 120 kr, børn og unge u. 25. 85 kr) Køb billet